Közgyűlési meghívó

2006-03-02

Közgyűlési meghívó

Tisztelt Hölgyem, Uram!
Kedves Barátunk!

Örömmel értesítem, hogy a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezetének éves beszámoló és feladatszabó közgyűlését 2006. március 10-én (péntek) 16 órai kezdettel összehívom.
Helye: Helyőrségi Klub (Szfvár, Malom u. 2.) színházterem

A közgyűlésen az alábbi napirendeket tárgyaljuk:
1. Beszámoló a Baráti Kör 2005. évben végzett munkájáról, javaslat a 2006. évi Cselekvési Tervre.
Előterjesztő: Görög István titkár
2. Beszámoló a gazdálkodás és a költségvetés helyzetéről. A közhasznúsági jelentés, valamint a 2006. évi költségvetési terv ismertetése, elfogadása.
Előterjesztő: Sándor Csaba gazdasági vezető
3. A Felügyelő Bizottság elnökének jelentése.
Előterjesztő: Nagy András a FEB elnöke
4. Vita a beszámolóról, a 2006. évi tervekről. Közgyűlési határozat azok elfogadásáról.
Előterjesztő: Warvasovszky Tihamér elnök
5. Küldöttek választása a HTBK Országos Szövetsége tisztújító küldött közgyűlésére.
Előterjesztő: Bozai István a Jelölő Bizottság elnöke
6. Elismerések adományozása
Előterjesztő: Warvasovszky Tihamér elnök

Kedves Barátunk!
A napirendek fontosságára való tekintettel a közgyűlés határozatképességének biztosítása érdekében részvételére messzemenőleg számítunk.
Ugyanakkor értesítem, hogy az alapszabály 7. §.(7.) bek. alapján a fenti időpontra összehívott közgyűlés határozatképtelenség esetén 2006. március 10-én 16.30 órakor (ugyanazon a napon fél órával később), azonos napirendi pontokkal megtartásra kerül. Ebben az esetben a megjelentek számára tekintet nélkül a Közgyűlés határozatképes.

Kedves Barátunk!
Választmányunk döntésének megfelelően – annak érdekében, hogy a Közgyűlés előtt valamennyi tagtársunk részletesen megismerhesse – a Baráti Kör elmúlt évről szóló beszámolója és a Közhasznúsági jelentése, továbba a 2006. évi Cselekvési terve a szervezet honlapján 2006. március 1-jétől olvasható.
Kérem kedves tagtársainkat, meghívott vendégeinket, hogy a Közgyűlésre úgy érkezzenek, hogy annak kezdete előtt a szükséges regisztrációt, a tagdíjak befizetését torlódásmentesen végre tudjuk hajtani. Ehhez a szervezet titkárságának tagjai 15 órától készen állnak.
Esetleges távolmaradásáról a szervezet titkárságát munkaidőben a 22-303-366-os és a 22-503-186-os, munkaidő után a 06-20-9524-221-es telefonszámokon értesíteni szíveskedjenek.

A Közgyűlésre vendégeinket, tagtársainkat ezúton tisztelettel meghívom és szeretettel várom.

Székesfehérvár, 2006. február 28.

Warvasovszky Tihamér
a Baráti Kör elnöke