Kiállítás a fa alatt!

2015-12-27

Kiállítás a fa alatt!

Karácsony közeledtével, ma a honvédelmet támogató civil szervezetek -a Honvédség és Társadalom Baráti Kör, a Magyar Atlanti Tanács és a Fehérvár Tiszti Kaszinó Kulturális Egyesület – egy a honvédeink által sikeresen teljesített misszió bemutatásáról készült kiállítást tettünk az Alba Pláza karácsonyfája alá!

Ezzel tisztelegtünk a katonáink teljesítménye előtt, és meg is ajándékoztuk a környezetünket, hiszen a kiállításon több mint 40 négyzetméteres felületen dr. Toperczer István orvos alezredes fotóművész rendkívül kifejező és dekoratív képein keresztül mutatjuk be a NATO közös légtérvédelme részeként a Baltikumban folytatott több hónapos feladat részleteit.

A kiállítás a NATO főtitkárság támogatásával a Honvédelmi Minisztérium, a Magyar Honvédség és Székesfehérvár Város Önkormányzata együttműködésének köszönhetően valósult meg.

A kiállítás grafikai munkáit a TQE Kft végezte, köszönet érte Nagy Ferenc ügyvezetőnek.
A kiállításon került bemutatásra a NATO Főtitkárság 2015 decemberi legfrissebb kiadványainak magyar verziója, melyeket Sajner Gyula fordított le magyar nyelvre, a nyomdai munkálatokat pedig a Kék Elefánt Nyomda végezte.
A rendezvényről az m1 18:18 perckor 3 percben számolt be, részletesen bemutatva kiállítás képeit!
A kiállításról beszámolt a Fehérvár TV is