Évzáró a Hazafiság Iskolájában!

2017-06-15

Évzáró a Hazafiság Iskolájában!

Ma a dömsödi általános iskola alsós osztályai részvételével megtartott foglalkozással befejeződött a Hazafiság Iskolája 6.tanéve.
A 2011 őszén indult pedagógiai program Székesfehérvár MJ Város Önkormányzata és a MH Összhaderőnemi Parancsnokság szerződésének eredményeként a Honvédség és Társadalom Baráti Kör szervezésében a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhelyen valósul meg. Az eltelt hat tanév során közel 20 ezer fő diák és kétezer pedagógus kapcsolódott be a munkába.

Köszönet illeti Oláh László barátom programalkotó és lankadatlan szervező munkáját valamint az oktatásban folyamatosan részt vevő önkénteseink áldozatos munkáját!
Köszönetet mondok a Katonai Emlékpark kft munkatársainak a programhoz szükséges feltételek folyamatos biztosításához és a kiegészítő, de nélkülözhetetlen pedagógiai asszisztensi munkához!

A sikeres tanévet a szeptembertől a hetedik követi, amelyet szeretnénk egy országos konferenciával is megerősíteni.
De addig a gyermekeknek a jól megérdemelt szünidő következik, a szervezők azonban nem pihennek, a következő hónapokban a táboroztatás és az őszi előkészületek folynak majd…????

Fotó: Juhász Péter
kempp.hu