Lecsót főzött Baráti Körünk

2008-10-20

Lecsót főzött Baráti Körünk

IV. Lecsófesztivál - szeptember 27.

Sátrunkat a Honvéd Szakszervezet mellett velük szimbiózisban telepítettük. Ez azért sem volt nehéz mivel munkánk során mára talán a legszorosabb partnereink. Csak mellékesen itt a hagyma pucolás közben döbbentünk rá, hogy a kapcsolatunk közel 10 éve során már csak a partneri megállapodás hiányzik. „Nosza segítünk ezen is .”viccelődtünk és megpecséltetük egy kis lecsó szafttal.
Ami a főszereplőt a Lecsót illeti, barátaink ebben is profik, csapatunk csodálatos ízű ételt főzött amit szívesen kínáltunk külföldi barátainknak épp úgy mint a standunkat felkereső neves személyeknek. A lecsóra pedig jól csúszott a Somlói juhfark és a csókakői fehér is. Úgy búcsúztunk, hogy legközelebb 2009-ben is érdemes lesz befizetnünk.
A Stáblista: Balassa István, Maár Ágnes, Szlávik Ferenc, Gulyás Gábor, Nagy Károly, Tóvári Róbert, Jáger Tibor, Czövek János, Czövekné Klári, Mészáros Géza, Mészárosné Marika.
A rendezvény fő támogatója Tál Ferenc tagtársunk. A Kompenzáció-co. Kft. általi felajánlás adott anyagi lehetőséget a megrendezéshez, amiért ezúton is köszönetet mondunk.

– Görög István –